Найбезпечніші країни світу: там, де самій не страшно

Я дуже люблю фільм "Дика" з Ріс Уізерспун, який чітко та тонко показує, як подекуди страшно подорожувати наодинці, особливо дівчатам. Ти зустрічаєшся з багатьма труднощами, з якими важко боротись, сексизмом, відсутністю достатньої фізичної сили чи витривалості. Тому якщо ти все ж наважилась помандрувати сама, то ось тобі список країн, у яких, за думкою експертів, ти будеш почуватись максимально безпечно та комфортно.

Найбезпечніші країни 2019 року назвали експерти журналу Global Finance. Тут враховувався не тільки рівень економічного розвитку країни, а й можливість військового конфлікту, рівня злочинності чи будь-якого стихійного лиха. Саме тому США та Японія опинились у середині списку через високий рівень виникнення природної катастрофи у острівній країні та через низький рівень особистої безпеки у штатах.

Отже, 10 найбезпечніших країн світу:

 

1. Ісландія.
2. Швейцарія.
3. Фінляндія.
4. Португалія.
5. Австрія.
6. Норвегія.
7. Катар.
8. Сінгапур.
9. Данія.
10. Нова Зеландія.

 

До першої двадцятки також потрапили Німеччина, Швеція, Словенія, Ірландія, Естонія, Австралія, Хорватія, Іспанія та Бельгія.

Останні позиції в рейтингу зайняли країни Африки, Центральної Америки і Азії. Найнебезпечнішою країною названо Філіппіни, також небезпечно в Ємені, Гватемалі, Сальвадорі і Нігерії.

 

Україна, ще у 2014 через російське вторгнення опинилась на 116-ому місці.

 

Мандруйте самостійно, пізнавайте світ, будьте обережні.

Previous
Previous

Оренда авто: обережно!

Next
Next

Марокко: міфи та реальність (+відео)