5 способів зекономити у подорожі

Одна і та ж країна може обійтись в абсолютно різну вартість. Розповідаємо, як зекономити в мандрівці, проте отримати ті ж враження, насолодитись кухнею та відпочити по-справжньому, не прогавивиши нічого справді важливого!

  • Летіти довше - летіти цікавіше! Подивились, що квитки у Барселону ну дуже дорогі? Пробуйте шукати пересадку з ночівлею! Тим самим чином вам вдасться подивитись ще одне місто + економія☄звісно, не завжди, але часто. А ще на місці дивіться вигідні транспортні квитки, наприклад, на весь день та карту туриста. Остання часто дає знижки у музеї та інші туристичні місця.

  • Житло в стилі like a local! Couchsurfing - дуже популярний сайт та абсолютна реальність пожити у місцевих, поспілкуватись та дізнатись локальних порад. Ми практикували і мали лише позитивний досвід! Реєструєтесь і вперед!

  • Високий сезон? Ноу! Пробуйте планувати країну у низький сезон. Ціни дешевші, туристів менше!

  • Мобільний зв'язок, що економить за вас! ми дослідили, що роумінг від Київстару, до прикладу, вигідніший за локального оператора! І інтернет, і дзвінки! Перевірте й свого оператора✔

  • Готель за ціною хостела! Якщо ви все ж суперінтроверт, тоді радимо обирати хостели чи квартири. Є ще одна хитрість - сервіси, на яких часто готелі з 90% знижкою! Це сервіс CаncelOn та RoomerTravel. А додаток HotelTonight дозволяє за день до заїзду побачити усі готелі, які віддають свій номер супердешево!

Загалом, неодмінно гугліть безкоштовні розваги, музеї, недорогі кафе саме у вашому місті. Дуже часто великі міста роблять "день музеїв" чи мають безкоштовні входи у популярні туристичні місця у певний сезон. Це допоможе побачити багато класного, проте недорого. 

 

Ми ще любили на прогулянки робити сендвічі, якщо орендували квартиру, а транспорт замінити пішими прогулянками. І корисніше, і дешевше!

Previous
Previous

Як купити дешеві авіаквитки?

Next
Next

Чорні пляжі світу: 11+1 (секретне) місце