Рейк'явік: що подивитись?

Найпівнічніша столиця - найдивовижніше місто, що нам доводилось бачити: тут і маяки, і океан, і великі концертні зали, і церкви, і купа графіті! Ось мій список маст сі місць у Рейк'явіку.

⚓ Церква Гатльгрімскірк'я - друга по висоті будівля в Ісландії та неодмінно одна з найкрасивіших архітектурних будівель евер⚡ висота 74,5 метра?


⚓Концертний зал Харпа - або "луска риби". Вражаюча скляна будівля, де проходять всякі заходи на берегу океану☺️Погляньте лише на фото!

⚓ Жовтний маяк одразу за Харпою - ноу коментс, все на першому фото! Незважаючи на те, що маяк просто посеред міста, він один з найпопулярніших в Ісландії!


⚓ROK bar - чорна будівля з травою на даху, неодмінно для фото! Знайдете ви його дуже легко: від церкви пряма вуличка вниз.


⚓Пам'ятник Вікінгам - корабель біля Атлантичного, яке повинен побачити кожен! 

 

⚓ Вулички! Як окремий вид мистецтва. Додаю фото, звісно :)

Ще у місті багато велодоріжок. Взяти велосипед можна в Reykjavik bike tour.

Ну і ще я б радила придбати Reykjavik card (особливо якщо ви у місті 2-3 дні). вартість від 30$, але вона дає і безкоштовний проїзд в автобусах, і безкоштовні входи в музеї, знижки на деякі екскурсії, безкоштовний зоопарк! Придбати її можна у великих готелях та хостелах. Просто спитайте там на ресепшині.

 

Якщо коротко, Рейк'явік - любов!

Previous
Previous

Ручна поклажа: що потрібно знати?

Next
Next

Помилка у авіаквитку: що тепер буде?