Мандруй вдома: ідеї віртуальних турів

Якщо ти не можеш просто зараз побачити світ, то можна впустити світ у свою кімнату. Саме для цього ми зібрали добірку ідеї, куди помандрувати з дому, або що побачити, сидячи у своєму кріслі. Лови!

1. Google Arts & Culture - тут є все на світі! Провести можна і не лише місяць :) І віртуальні тури усім світом, і мистецтво, і онлайн уроки світових хореографів.

 

2. Sanctuaries, Virtual Dives - якщо цього року ти точно збирався зайнятись дайвінгом, то зараз це можна зробити, сидячи у своєму кріслі вдома. Краса неймовірна!

 

3. Georgia Aquarium - зануртесь у підводний світ краси з камерами, які наглядають за паффінами, дельфінами чи пінгвінами :)

4. National Aquarium, Baltimore - дуже красивий віртуальний тур неймовірно красивим місцем!

 

5. San Diego Zoo - цей зоопарк має десятки камер, що спостерігають за життям пінгвінів, панд, слонів, ведмедів чи сов.

6. Dark Tourist, Netflix - цікавий проект Нетфлікса про темну сторону туризм, різні містичні та страшні на перший погляд місця, куди ти навряд чи помандрував би.

 

7. Mexico, Roads Less Traveled, GoTraveler - цікаві і недовгі ролики сайту про різні місця, куточки нашої планети.

 

8. The China Guide, The Great Wall Travel - захоплююча подорож одним з найвражаючих місць на планеті!

9. Berlin Digital Philharmonia - концерт-холл класики просто у тебе на дивані. Якщо ти не можеш відвідати концерти, то концерт йде до тебе!

 

10. ART UK - якщо цієї весни ти точно планував відвідати багато музеїв, то ось тобі понад 3200 ідей для зустрічі.

 

11. MoMA Museum, New York - один з кращих світових музеїв і тут відкриє для тебе свої двері. Насолоджуйся!

 

12. National Museum of New Dehli - а от якщо в планах була чи є Індія, то це прекрасний старт для вивчення колоритної культури не менш колоритної країни :)

Наповнюй свою кімнату віртуальними подорожами, мандруй з дому та наберись терпіння. Ми з тобою обов’язково знову пустимось у небачені пригоди!

Next
Next

За що я люблю Тенерифе?